Kom je bij ons werken?

Werken bij Brick staat garant voor veel werkplezier en een gevarieerd takenpakket. Ons uitgebreide klantenbestand, brede dienstaanbod (van een Nederlandse lokale onderneming tot het zijn van een trusted financiële adviseur op complexe (familie)structuren) en het contact met onder andere succesvolle start ups, investeringsfondsen en en/of internationale deelnemingen maakt werken bij ons elke dag dynamisch en veelzijdig! Met een gezellig team ontzorgen wij elke dag onze klanten en helpen we ze met al hun (financiele) vraagstukken of salarisadministratie. En uiteraard staat een leuk uitje of een gezellige borrel ook regelmatig op de agenda. Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Misschien is één van onderstaande vacatures wel iets voor jou!

Senior Boekhouder

Ben jij opzoek naar een veelzijdige, financiële en boekhoudkundige functie? Ben jij secuur en communicatief vaardig? Lees dan snel verder en wellicht kan jij snel je nieuwe collega’s ontmoeten.

Senior Salarisprofessional

Brick Payroll Services is een jong dynamisch bedrijf. Gehuisvest in Heemstede maar met een servicegebied van Kennemerland en ver daarbuiten. Met een super gezellig team groeien wij in alle markten. Kennis is dan ook een groot goed binnen de organisatie. Met twee RSA professionals en de beste leidinggevende salarisprofessional van Nederland van 2023 is Brick Payroll een bedrijf om bij te willen werken!

Traineeship Financieel Administratief Medewerker

Wil jij weten hoe de wereld van een administratiekantoor eruit ziet? Tijdens het Traineeship Financieel Administratief Medewerker ga jij werken en leren. Je begint uitvoerend met het verwerken van inkoopfacturen, inboeken van de bank en klanten te woord staan. Je hoeft hier nog geen ervaring in te hebben, en dat verwachten wij ook niet. Hierin mag jij gaan groeien en daar gaan wij jou bij ondersteunen.