Over ons

Administratiekantoor Janssen & Kooy V.O.F. werd opgericht in 1984 in Zandvoort en heeft zich vanaf begin af aan geprofileerd als een administratiekantoor dat eigentijds, laagdrempelig en klantgericht is en opereert met een no-nonsense aanpak. Het is een familiebedrijf, wat de kenmerkende waarden zoals loyaliteit, vertrouwen en hard werken laat zien en tot op de dag van vandaag is dit zowel intern als extern voelbaar.

In april 2021 is het bedrijf overgegaan in Brick Business Services. Innovatieve ontwikkelingen, automatisering, kennis en een klantgedreven werkwijze maken Brick tot dé partner voor alle financiële vraagstukken, voor de ondernemer van nu.

Brick Business Services over ons

Onze expertises

Wij zijn er voor alle soorten bedrijven: van klein tot groot

Of u nu een vroege startup bent met een veelbelovend nieuw bedrijfsidee, een eenmanzaak hebt of in het MKB behoort en groeit of op het punt staat uw onderneming te verkopen, u kunt altijd bij ons terecht. Onze diensten groeien met u mee en ons doel is u te ontlasten op het gebied van financiële dienstverlening.

Goede doelen

Een goed doel, liefdadigheidsinstellingen of de Algemeen-Nut-Beogende-Instelling: het financiële bestuur kan een uitdaging zijn. Onder toezicht van toezichthouders, trustees en supporters moeten liefdadigheidsinstellingen het hoogste niveau van financieel bestuur uitoefenen. Specifieke wet- en regelgeving is van toepassing, waardoor de afhandeling van de financiële en administratieve processen van deze organisaties gespecialiseerde expertise nodig hebben. Door eigen expertise en aanvulling van onze strategische allianties en partners, kunnen wij u uitgebreid en volledig advies inclusief structurering, adminsitratie en audit bieden. Zo weet u dat alles klopt.

Onroerend goed

Als vastgoedbelegger heeft u uw eigen focus en strategie in de altijd veranderende markt. Voor solide beheer en uitvoering van uw bedrijfsstrategie is nauwkeurige en tijdige financiële informatie essentieel tijdens de levenscyclus van uw investering: van overname tot desinvestering. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van vastgoedbeleggers, voor een zorgeloze en accurate bedrijfsvoering. Mede dankzij ons partnership met HVK Stevens kunnen we u voorzien van het volledige pakket: juridisch, fiscaal en vermogensstructureringsadvies.

Private wealth

Als succesvol eigenaar van een (familie)bedrijf heeft u een strategie nodig om uw persoonlijke vermogen te beschermen en te structureren voor verdere groei. Wij zijn zeer bekend met de specifieke dynamiek van dit gevoeligere marktsegment en bieden specifieke administratieve en compliance diensten aan voor familiebedrijven en family offices. Door onze strategische allianties met HVK Stevens en Lagun Family Services gaat dit verder dan alleen financiële dienstverlening en kunnen we over grenzen gaan: zowel letterlijk in de Nederlandse Antillen, alsook voor extra ondersteuning in fiscale en juridische aspecten.

Onze klantbelofte

De naam verklapt het eigenlijk al: Brick Business Services is het administratiekantoor waar u op kunt bouwen. Met jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste kennis en automatiseringsoplossingen zorgen wij ervoor dat u zich volledig kunt richten op uw onderneming. De afwikkeling van het financiële stuk nemen wij graag voor onze rekening.

Onze service staat als een huis en we zijn de rots in de branding bij al uw financiële vraagstukken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw salarisadministratie die laagdrempelig, innovatief en toekomstgericht is en u als klant altijd centraal zet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten? Neem snel contact met ons op.