Wereldwijde strategische allianties

Wet- en regelgeving verandert continu en wordt steeds complexer, niet alleen in Nederland. Om ervoor te zorgen dat wij onze klanten een full-service aanbod kunnen geven dat verder gaat dan alleen financiële service, hebben wij een aantal strategische allianties opgezet. Zo kunnen we u als klant, de beste en meest uitgebreide service bieden. Zo kunt u door onze partnerships ook bij ons terecht voor:

  • Het optimaal gebruik maken van het Nederlandse civiele en fiscale stelsel bij de inrichting van uw onderneming, maar er tegelijkertijd voor zorgen dat u volledig voldoet aan alle wet- en regelgeving. Dat is voor u als ondernemer van groot belang en vereist goed en gespecialiseerd advies en ondersteuning. Onze partner HVK Stevens kan u hierbij van de beste service voorzien.
 
  • Woont u op Curaçao en bent u op zoek naar begeleiding of advies bij het structureren of implementeren van uw vermogen? Dan bent u bij Lagun Family Services aan het juiste adres.

HVK Stevens

Met het ontstaan van Brick Business Services is de versterkende factor en toegevoegde waarde van de intensieve samenwerking met juridisch- en fiscaal adviseur HVK Stevens nog verder aangetrokken. Deze verbintenis zorgt voor een optimaal, full-service pakket aan diensten waar klanten van kunnen profiteren.

HVK Stevens is een gespecialiseerd kantoor met meer dan 65 professionals, gespecialiseerd in belasting, juridische zaken en consultancy. Vooral het adviseren van ondernemers, organisaties, private equity fondsen, goede doelen, families, familiebedrijven en private wealth valt binnen de expertise. HVK Stevens staat bekend om het reduceren van problemen en het vinden van oplossingen in vermogensstructurering, fusies en overnames, governance, donaties en liefdadigheidsorganisaties (algemeen nut beogende instellingen, PBO’s) en het leveren van duidelijke, begrijpelijke oplossingen. Voor meer informatie kunt u de website van HVK Stevens bezoeken: www.hvk-stevens.com

Lagun Family Services

Met Lagun Family Services als strategisch partner kunnen wij onze services uitbreiden naar Curaçao, om ook aldaar onze klanten van de beste service te kunnen voorzien.

Lagun Family Services heeft als doel ondernemers, vermogende particulieren, families en hun adviseurs te begeleiden bij het structureren en implementeren van hun vermogen. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en servicegerichtheid staan centraal in het dienstaanbod. Lagun Family Services biedt duidelijkheid en eenvoud in de complexe financiële wereld. Voor meer informatie kunt u de website van Lagun Family Services bekijken: www.lagunfamilyservices.com